Kedves Ügyfeleink!

Augusztus 17-től Augusztus 25-ig szabadságon leszünk. A webáruházunk közben zavartalanul üzemel, de a rendelések feldolgozását, teljesítését Augusztus 26-án tudjuk megkezdeni.

Köszönjük türelmüket.

Üdvözlettel:
Autófelszerelésbolt csapata

Akciós-újracsomagolt Thule EuroRide 941 kerékpártartó

Akciós-újracsomagolt Thule EuroRide 941 kerékpártartó
  • Gyártó: THULE
  • Cikkszám: TH941
  • SKU kód: 4571
  • Készlet információ: Készleten
Ft98,000 Ft79,500 Ft98,000 Ft79500
2019-09-19

AKCIÓS Thule EuroRide 941 kerékpártartó - hibátlan, sérülésmentes kerékpártartó azonban bontott-szakadt a csomagolása, ezért a termék csak személyes megtekintéssel-átvétellel vásárolható meg!
 

Szállítható kerékpárok száma: 2 kerékpár
Méretei: 105 x 58 x 30 cm

Tömege: 14 kg
Váz méretek: Ø22-70 mm
Max. terhelhetősége: 36 kg
Elektromos csatlakozó: 7 pólusú
Billentő funkció: igen
Zárhatósága: tartó a vonóhoroghoz
Garancia: 5 év

A Thule EuroRide kerékpártartó a szabadalmaztatott rögzítési mechanizmusának köszönhetően könnyen, biztonságosan és kulccsal zárhatóan rögzíthető minden vonóhorogra. Az összes kerékpárhoz és kerékmérethez használható. A Thule EuroRide kerékpártartók kettő illetve három kerékpár szállítására alkalmas kivitelben választhatóak. Egyszerűen, kézzel működtethető dönthetőségük révén a Thule EuroRide kerékpártartók használata mellett nyitható marad a csomagtérajtó, így könnyedén hozzáférhetőek a csomagok is. A Thule EuroRide 941 kerékpártartó vonóhorogra biztonságos, praktikus és 2 kerékpár szállítására alkalmas. A City Crash program alapján tesztelve.

  • Gyors, könnyen, kézzel működtethető billentési funkció lehetővé teszi, hogy a felszerelt biciklitartó és kerékpárok ellenére nyitható maradjon a hátsó csomagtér ajtó és könnyedén elérhetőek a csomagok is.
  • A Thule EuroRide kerékpártartókon kereküknél a biciklik egy-egy tartópapucsba állítva pántokkal és a vázuknál megfogva rögzíthetőek.
  • A tekerőgombokkal ellátott tartókarok, könnyedén beállítható bármely kerékpárvázhoz.
  • A Thule EuroRide kerékpártartók világítással és rendszámtáblatartóval vannak felszerelve, valamint összehajtható a kerékpártartó szerkezet a helytakarékos tárolás érdekében.

 

Írjon vélemény

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Rossz