THULE TERMÉK VISSZAHÍVÁS

2024.04.09.

FONTOS BIZTONSÁGI EMLÉKEZTETŐ INFORMÁCIÓK

Termék visszahívás.

Thule RideAlong gyerekülés 100106, 100107, 100108

A Thule csoport önkéntes visszahívást hajt végre a 2021. március 1. és 2023. október 31. között az Egyesült Államok Fogyasztói Termékbiztonsági Bizottságával (CPSC) és a Health Canada-val együttműködésben gyártott Thule RideAlong gyermekkerékpár-üléseken. Megállapítottuk, hogy a Thule RideAlong kábelköteg párnázata a jogszabályi határértékeket meghaladó mértékben tartalmazhat égésgátló DekaBDE-t.

A Thule csoportnál nagyon komolyan vesszük a termékminőséget és a biztonságot, és a termékbiztonság a legfontosabb prioritásunk. Kiterjedt teszteket végzünk annak biztosítására, hogy Thule termékeink megfeleljenek az összes globális ipari és szabályozási szabványnak.


Fent egy reprezentatív fotó a gyermek kerékpárülésről. Az alábbi képen látható a kerékpárülés termékszáma és dátumkódja, amely az ülés alsó oldalán található.

               

A visszahívott termékszám: 100106, 100107, 100108 a gyártási dátum kódja 2021. március 1. és 2023. október 31. között van. Ha gyermekülését 2021. március 1. előtt gyártották, a termékét nem érinti ez a visszahívás.

A fogyasztóknak azonnal abba kell hagyniuk a visszahívott RideAlong ülés használatát, és fel kell venniük a kapcsolatot a Thule Group-al, hogy gondoskodjanak a hevederpárna visszaszállításáról, és regisztráljanak egy csereheveder párnázását.

Mit kell tenni?

 Kérjük, hogy azonnal tegye meg a következő intézkedéseket:

    Keresse meg a termékcímkét az ülés alsó oldalán.
    Olvassa el az 1. sort  a
        Termék cikkszám – 100106, 100107, 100108
        Dátum Az Év/Hónap által jelzett kód – ebben a példában 2021. év/ 9. hónap

     3. Ha QC 2024 matricát talál az ülése alján, az ülésegység már ellenőrzött és biztonságosan használható, függetlenül a dátumkódtól.

Ha van egy terméke a visszahívott dátumkód-időszakon belül, QC 2024 matrica nélkül, kérjük, tegye meg a következő lépéseket:
Azonnal hagyja abba a Thule RideAlong gyermekülés használatát.
Látogassa meg a www.thule.com/recallthuleridealongerow webhelyet , és regisztráljon egy csere Thule RideAlong hevederpárnára, amelyet közvetlenül Önnek szállítunk. Megőrzi és átadja meglévő gyermekkerékpár-ülését és hevederét. Az új csomag tartalmazni fogja a régi kábelköteg-párnázás eltávolítására és az új kábelköteg-párna felszerelésére vonatkozó utasításokat. Megkérjük, hogy haladéktalanul küldje vissza a jelenlegi hevederbetétet a mellékelt szállítási borítékban, előre kifizetett szállítási címkékkel, ingyenesen. (A vásárlást igazoló bizonylat nem szükséges.)

Ha további kérdései vannak, kérjük, keresse fel a Thule weboldalát: https://support.thule.com/s/product-recall/thule-ridealong?language=en_GB ,
vagy lépjen kapcsolatba a Thule Ügyfélszolgálatával:

    E-mailben: thuleridealong.erow@thule.com