Tűzoltó aeroszol 600ml Prevent

Tűzoltó aeroszol 600ml Prevent
  • Kategóriák BIZTONSÁG
  • Cikkszám: 301843
  • SKU kód: 1715
  • Hűségpont: 20
  • Készlet információ: Készleten
Ismeretlen
Ft2,990 Ft2990
2020-10-28Ár hűségpontokban: 2490

Tűzoltó aeroszol Prevent 600ml.

A tűzoltó aeroszol szilárd és folyékony gyúlékony anyagok (pl. papír, fa, műanyag, üzemanyagok, oldószerek) kezdődő tüzeinek oltására alkalmas. Megfelel feszültség alatt álló elektromos berendezések tüzeinek biztonságos oltására is 1000V-ig minimum 1 méter távolságból alkalmazva. Egyszerűen használható lakásban, irodában, autóban, garázsban, nyaralóban, csónakban, lakókocsiban, stb.

Használata: A terméket rázzuk fel és vegyük le a védőkupakot. A palackot függőlegesen, szórófejjel felfelé tartva, minimum 1 méteres, maximum 3 méteres távolságból szórjuk az anyagot a tűzfészek felé és ne a lángnyelvek tetejére! Használata során vizes hab képződik, amely hirtelen lehűti az égő tárgyakat. A termék működési ideje kb. 30 másodperc. Nagyobb tüzek esetén mindenképpen hívjuk a tűzoltóságot!

 

Figyelem! A készülékben túlnyomás uralkodik. Felnyitni, ütögetni, felszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni vagy tűzbe dobni még üres állapotban is tilos! Ha a termék szembe kerülne hosszan, 15 percig bő vízzel öblítse ki! Gyermekek kezébe nem kerülhet. A keletkező permetet nem szabad belélegezni. A jogszabályban előírt tűzoltó készüléket nem helyettesíti.
Az MSZ EN 3 szabvány szerint nem minősül tűzoltó készüléknek. A 28/2011. (IX. 06.) BM RENDELET (OTSZ) 1. rész, VIII fejezet követelményeinek megfelel. A termék nem alkalmas étolaj eredetű tüzek oltására. Ne használja oxigéndús környezetben, disszociációra hajlamos, instabil anyag, fémporok, piroforos vagy pirotechnikai termékek, egyéb robbanóanyagok, peroxidot tartalmazó anyagok jelenlétében valamint vízzel heves vagy robbanásszerű reakcióba lépő anyagokkal szemben! -1°C alatti hőmérsékleten megfagy, nem szórható; felmelegedés után újra használható.

Összetevők: AFFF típusú habképző oltóanyag, nitrogén hajtógáz, víz.
OKF engedélyszám: 600-18/2009 (érvényes a 2014. február 28-ig gyártott termékekre)
Tűzvédelmi Megfelelőségi Tanúsítvány száma: 660/1/2014 (palack oldalán feltüntetve) (érvényes a 2014. március 1. után gyártott termékekre)

Írjon vélemény

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Rossz